31505 90200 98+

شبکه های اجتماعی

2077 9101 021

پشتیبانی مشتری

شنبه تا پنجشنبه

08:00 الی 16:30

نگاهی دقیق تر به نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G

مونوتل : آیا تا به حال برای شما هم پیش آمده که قبل از خرید تلفن همراه اطلاعات تلفن همراه مورد نظر خود را در اینترنت جستجو کرده باشید؟ چه مشخصاتی مدنظر شماست؟ آیا گوشی های تلفن همراه جدید تمامی نیاز های شما را برآورده خواهد کرد؟

هنگامی که شما برای خرید تلفن همراه به فروشگاه میروید و محصول مورد نظر خود را پیدا میکنید، روی جعبه آن و یا اینکه خود فروشنده اطلاعاتی را برای شما از مدل و نوع آن محصول به شما می گوید و شما بسته یه دانش و آگاهی درباره این اطلاعات تلفن همراه مورد نظر خود را انتخاب مبکنید.یکی از این اطلاعات، نوع سرعت دستیابی به اینترنت است که با حرف “G” نمایش داده می شود.

نسل پنجم شبکه تلفن همراه 5G

نگاهی دقیق تر به نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G

 

اینترنت ۵G چیست ؟ نسل پنجم اینترنت یا نسل پنجم شبکه تلفن همراه؟

نسل پنجم شبکه تلفن همراه (۵G)، استاندارد های پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود. این نسل جدید، سرعت دانلود و آپلود بیشتر و ارتباطات با ثبات‌تری را برای افراد استفاده کننده از این تکنولوژی به ارمغان می‌ آورد.

 

۵G در چه سالی شکل گرفت:

در اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی اتحادیه بین‌ المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعهٔ تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فراتر از آن (IMT-2020) آغاز کرد که در نتیجه یک مسابقهٔ جهانی برای تعیین نسل پنجم (۵G) شبکهٔ موبایل رسماً شروع شد. و این تکنولوژی در فاصله سه سال پس از اعلام مسابقه شکل گرفت و توسعه پیدا کرد.

 

نسل پنجم شبکه تلفن همراه 5G

نگاهی دقیق تر به نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G

 

چرا ما به این فناوری (۵G) نیاز داریم؟

با توجه به رشد سریع انواع گوشی های هوشمند و بسیاری از گجت ها و زیاد شدن تعداد کاربران این تکنولوژی ها به نسبت حجم استفاده از اینترنت موبایل به سرعت رو به افزایش است که بسیاری از افراد به عنوان مثال : همزمان هزاران نفر به گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و دستیابی به فیلم و موزیک مورد نظر خود هستند که در این شرایط اینترنت های کنونی جوابگوی این نیاز مردم نیست. و ایجاد یک فناوری قوی تر مثل ۵G میتواند پاسخگوی این نیاز افراد باشد.

 

در حال حاضر حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان به این فناوری دسترسی دارند که پیش بینی شده تا سال ۲۰۲۶ حدود ۶۰ درصد افراد یعنی چیزی حدود ۳٫۶ میلیارد نفر در کره زمین از این فناوری بهره ببرند.